Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met helderziende Gazali   Ervaring van Yvette met helderziende Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Fijne sterke energie een fijne reading gehad met duidelijke antwoorden. Bedankt. Liefs Romina.




Ervaring van Romina met helderziende Johannes   Ervaring van Romina met helderziende Johannes   Ervaring van Romina geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen.




Ervaring van Katrien met helderziende Mierke   Ervaring van Katrien met helderziende Mierke   Ervaring van Katrien geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Desiree met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met helderziende Annicka   Ervaring van S met helderziende Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hophe
  Ervaring met helderziende Hophe
  Bedankt hophe je bent een topper echt de moeite waard om te bellen spreek je gauw weer.




Ervaring van Wendie met helderziende Hophe   Ervaring van Wendie met helderziende Hophe   Ervaring van Wendie geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende QuinyQueen
  Ervaring met helderziende QuinyQueen
  Beste QuinyQueen, hierbij je eerste recentie. Je zat erg goed, helaas verbrak de verbinding. Ik zal je zeker terugbellen. Je blijft goed basic (niet zweverig). Je luistert en legt goed uit, groet M.




Ervaring van anoniem met helderziende QuinyQueen   Ervaring van anoniem met helderziende QuinyQueen   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Lieve Jennifer, wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen. Was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk/financien zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met helderziende Jennifer   Ervaring van NN met helderziende Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen.Hij was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk en financieen zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met helderziende Jennifer   Ervaring van NN met helderziende Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met helderziende MathildaNili   Ervaring van J. met helderziende MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met helderziende SherlockOryn   Ervaring van N met helderziende SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy blijft bij wat ze ziet, duidelijk, snel,aardig, houd je niet onnodig lang aan de lijn, ik hoop dat het gaat gebeuren zodat ik verder kan.




Ervaring van Y met helderziende Sissy   Ervaring van Y met helderziende Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.




Ervaring van A met helderziende Monique   Ervaring van A met helderziende Monique   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met helderziende Sharida   Ervaring van manuithetverleden met helderziende Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Hallo lieverd, zojuist een heel erg fijn gesprek gehad en je begreep mij volkomen. Ik ga afwachten of je voorspellingen gaan uitkomen. Bedankt en ik bel je in de toekomst nog eens op. liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Zeer toffe dame, voelt de dingen zeer goed aan. Zeker de moeite om te bellen.




Ervaring van A. met helderziende Noura   Ervaring van A. met helderziende Noura   Ervaring van A. geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.




Ervaring van Kristl met helderziende Romyna   Ervaring van Kristl met helderziende Romyna   Ervaring van Kristl geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Hele leuke vrouw om mee te praten. Ze ziet de dingen ook goed en hoop dat haar voorspellingen ook uit komen dat laat ik dan nog weten. Een aanrader.




Ervaring van Laurens met helderziende Maja   Ervaring van Laurens met helderziende Maja   Ervaring van Laurens geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie, ik heb u vanmiddag gesproken en de verbinding verbrak nog eenmaal u heeft mij een paar dagen geleden gezegd dat het probleem of irritatie met broer en zus over geld familie opgelost zou worden. Na een gesprek lijkt dit inderdaad zo te zijn. U voorspelling klopt.




Ervaring van Fan met helderziende Marie   Ervaring van Fan met helderziende Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Hallo, ik ben zo blij dat ik je even gesproken heb. Je had gelijk over dat ze weggaat. Het geeft mij een goed gevoel dat je mij zoveel rust geeft. xxxx.




Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Mathilda kwam met zoveel informatie dit keer. Vorige keren was zo ook altijd concreet en is ook uitgekomen maar ditmaal zoveel details.
Dank je wel.




Ervaring van Ki met helderziende MathildaNili   Ervaring van Ki met helderziende MathildaNili   Ervaring van Ki geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve schat, ik heb vooral 1 woord: WAUW.
Ongelooflijk hoe jij kunt invoelen.
Direct, snel, volledig. Alle personen kloppen van A tot Z. Stukje toekomst erbij en uitleg zielsverbinding. Na 1 gesprek met jou is alles duidelijk. Een topper ben je. Dikke xxx.




Ervaring van A.AB met helderziende Stephanie   Ervaring van A.AB met helderziende Stephanie   Ervaring van A.AB geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique vandaag gesproken. Goed gesprek gehad. Ze geeft je een datum voor de voorspellingen en schetst de situatie en mijn gevoelens heel correct zonder al te veel te vragen. Heel blij haar gesproken te hebben. Zal haar zeker nog een keer bellen.




Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel om me in mijn kracht te helpen.
Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Lieve Oceana,
Bedankt voor het mooie consult , ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met helderziende Oceana   Ervaring van L met helderziende Oceana   Ervaring van L geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Dank je wel Dirk, jou bericht heeft mij heel erg geholpen,we zullen elkaar nog mailen als de nood weer nabij is. Groetjes R en S.




Ervaring van R en S met helderziende Dirk   Ervaring van R en S met helderziende Dirk   Ervaring van R en S geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali,

Dankjewel voor je top consult, ik stelde je een vraag en je zat meteen raak.
Je wist dingen te benoemen wat je niet kon weten. Daarnaast heb je humor, ik heb echt genoten van ons gesprek. Ik wens dat je nog veel mensen mag helpen met je gave en je mooie ziel.




Ervaring van Caroline met helderziende Gazali   Ervaring van Caroline met helderziende Gazali   Ervaring van Caroline geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hophe
  Ervaring met helderziende Hophe
  Dag Hophe, jouw voorspelling was zo hard uitgekomen en ik ben er superblij mee. Je weet wel met die collega.




Ervaring van D met helderziende Hophe   Ervaring van D met helderziende Hophe   Ervaring van D geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Af en toe bel ik Sissy, steeds voor het zelfde. En ik vind haar een fantastisch persoon om mee te praten. Ze houdt je ook niet langer aan de lijn dan nodig is en geeft gewoon het antwoord dat je nodig hebt, zonder te veel blabla er rond.
Ook de manier hoe ze het brengt vind ik helemaal top. Voor mij behoord ze mee bij 1 van de meest fijne mensen die je hier maar kunt spreken.




Ervaring van Joyce met helderziende Sissy   Ervaring van Joyce met helderziende Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau,

Toch altijd leuk jou te spreken.
Hoe meer ik hem in parkeren zet zoals jij zij, hoe vlugger hij naar 2 Vitesse gaat.

Groetjes cadeau.




Ervaring van Rita met helderziende Beau   Ervaring van Rita met helderziende Beau   Ervaring van Rita geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Van een collegaatje liefs.




Ervaring van Vanes met helderziende Sara   Ervaring van Vanes met helderziende Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Geen enkel medium hier op deze site zat er zo dicht bij als jij. Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Liefs.




Ervaring van Vanes met helderziende Sara   Ervaring van Vanes met helderziende Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny is echt super goed. Ze wist zonder dat ik dat vertelde over mijn ex en dat er een i in zijn naam is. Nu nog afwachten of de voorspelling uitkomt.
Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, wilde je nog laten weten dat het gesprek vorige week donderdag voor mijn dochter goed is gegaan. Dankjewel xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden