Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve Nima, ik ben verbluft.
Hoop dat je echt gelijk krijgt. Ook ben je een lieve vrouw.
Dankje.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, jij weet inmiddels als geen ander hoe sceptisch en kritisch ik ben en iedere keer wanneer ik je bel en jij een voorspelling doet denk ik steeds, dat kan gewoon niet, dit komt nooit uit en toch weet je mij iedere keer weer het tegendeel te bewijzen, ik sta er echt van te kijken. Man man man wat ben jij goed. Al sinds ik je bel hou je vol dat de man waar ik al zo lang contact mee heb voor mij gaat kiezen en dat dat gaandeweg duidelijk zal worden. Ik had al afstand van de man genomen en ik zei nog tegen je: nee voor mij is het nu genoeg geweest. Jij zei: dan zul je stevig in je schoenen moeten staan want hij laat je echt niet gaan, hij houdt van je en ja hoor. Wat ik voor onmogelijk hield is gebeurd. Wat je voorspelde is uitgekomen, bizar gewoon. Je bent recht door zee en eerlijk en als je iets niet ziet gebeuren zeg je het ook zoals het is en dat vind ik ontzettend fijn. Dank je wel voor alle gesprekken en voorspellingen, ik ben inmiddels een trouwe beller en ik hoop dat ik je nog heel vaak mag spreken. Kan ik ergens 10 sterren noteren? Je bent geweldig.




Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je altijd naar mij luistert naar alle zorgen, wijzend naar de positieve dingen en het beetje hoop in morgen.
Bedankt dat je er altijd voor mij bent tijdens mijn felste regenbuien en in mijn mooiste zonneschijn,
Dankjewel dat je er altijd bent met wijze raad, voor al die keren dat je met mij praat.
Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  hoi Marja, dank je wel voor ons gesprek ik heb veel steun aan je gesprekken dank daar voor. Het is gelukt ik ga naar leiden en ja ook daar in had je gelijk hij heeft gereageerd.




Ervaring van anoniem met helderziende Marja   Ervaring van anoniem met helderziende Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Asteria
  Ervaring met helderziende Asteria
  Fantastisch medium.Rustgevend, voelt scherp en goed aan en geeft vertrouwen.




Ervaring van anoniem met helderziende Asteria   Ervaring van anoniem met helderziende Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Fantastische.geweldige.lieve Anouk,ik belde je regelmatig met steeds weer de zelfde vragen.de laatste tijd wat minder omdat het altijd gaat zoals jij me vertelde.geweldig gewoon.ik hoef me dus nergens druk om te maken.je verdiend een dikke pluim en nog veel meer.liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke
Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn.
Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben.
Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft.
Jouw voorspellingen komen uit.
Heel knap.
Dankjewel dat je er voor mij bent.
Tot gauw
XXXX.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Cindy met helderziende Marya   Ervaring van Cindy met helderziende Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Lieve Negillia
Bedankt voor je geduld je kon me precies uitleggen wat er speelde. Ik neem zeker weer contact met jou op want je bent een topper.




Ervaring van Ingrid met helderziende Negilia   Ervaring van Ingrid met helderziende Negilia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Moeilijk te pakken. maar de reden ervan is ook evident. met name haar accuraatheid.




Ervaring van Fons met helderziende Nellekke   Ervaring van Fons met helderziende Nellekke   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Steeds weer komen haar voorspellingen uit. Soms is het effe wachten, maar komen doen ze.




Ervaring van Fons met helderziende Louisa   Ervaring van Fons met helderziende Louisa   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdwenen de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. Ik had niet durven dromen dat de rust in mij zo snel terug zou keren. Geen enkel medicijn en geen enkele therapeut hadden dit voor elkaar gekregen in ??n gesprek. Ik ga die rust koesteren en ik heb het gevoel dat ik alles nu gewoon op me af kan laten komen. Zo blij dat ik jou gevonden heb. Je bent een geschenk uit de hemel.




Ervaring van Lies met helderziende Nellekke   Ervaring van Lies met helderziende Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdween de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. En was er instant rust. Bedankt, lieve Nelleke.




Ervaring van Lies met helderziende Nellekke   Ervaring van Lies met helderziende Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, helaas tijd was om.
Heb je niet kunnen bedanken.
Dankje wel voor je tijd en aandacht.
Hopelijk komt het uit.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Carola   Ervaring van Daphne met helderziende Carola   Ervaring van Daphne geplaatst op 16 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, je had het goed gezien met die naam en ik had geen woord tegen je gezegd. Super goed van je. Je hoort mij heel snel weer. Dikke knuffel, bellertje.




Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Ik ben onder de indruk van Yourah, ze heeft een aantal voorspellingen haarscherp aangevoeld. Daarnaast is ze rustig en fijn om mee te praten. Ik wil haar zeker aanraden.
Reggy.




Ervaring van Reggy met helderziende Yuorah   Ervaring van Reggy met helderziende Yuorah   Ervaring van Reggy geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Dankjewel Devi.

Lief warm en goed medium.
Die je echt wilt helpen.

Groetjes van de softie, die wel sterk is :)
Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Devi   Ervaring van Karin met helderziende Devi   Ervaring van Karin geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Wat een topper ben jij je zit er weer pal op de tijd zonder iets te zeggen wist jij mij alles te vertellen een paar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ik kijk uit naar de anderen voorspellingen die jij vertelde waar ik niet aan twijfel het mooiste aan jou is voelt vertrouwd en oprecht dankje voor alles gr chilly hoop tot snel .




Ervaring van Sylvia met helderziende Lola   Ervaring van Sylvia met helderziende Lola   Ervaring van Sylvia geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola zoals altijd had je gelijk ik ben super blij met jou hulp groetjes Stella .




Ervaring van Stella met helderziende Lola   Ervaring van Stella met helderziende Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Heb zoveel aan haar. Ze is echt een topper lola. Het duurt even voor ik haar te pakken krijg maar als ik haar te pakken krijg dan heb ik er ook echt wat aan. Zo aardig lief en aards en niet onnodig lang. Lo ongelofelijk hoe jij in zo een korte tijd mij dingen verteld.




Ervaring van Floor met helderziende Lola   Ervaring van Floor met helderziende Lola   Ervaring van Floor geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Graag wil ik u van harte danken voor het zeer bijzonder mooie gesprek van daarnet (15/10). Ik ervaarde erkenning van mijn essentie en dit op een zeer liefdevolle manier. U bracht licht, kleur, beweging en verbinding, heel waardevol en ontroerend mooi.




Ervaring van Myriam met helderziende Marja   Ervaring van Myriam met helderziende Marja   Ervaring van Myriam geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  3 weken geleden contact gehad met Lola en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Bart.




Ervaring van Bart met helderziende Lola   Ervaring van Bart met helderziende Lola   Ervaring van Bart geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuki
  Ervaring met helderziende Yuki
  Nou Yuki, heb jou paar dagen geleden gesproken. Je zei dat je twijfelde of ik die baan zou krijgen. Ik ben idd afgewezen. Je zei dat er iets beters en passend op mijn pad zal komen en daar heel blij mee zal zijn. Ik houd je op de hoogte. XXX.




Ervaring van J met helderziende Yuki   Ervaring van J met helderziende Yuki   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lolal wat heb jij me verbaasd je zei dat ik een ex kon verwachten en jahoor moest de reddende engel spelen zoals je zei je zei binnen 3 dagen nou het klopt dag 2 meneer aan de telefoon.




Ervaring van Inge met helderziende Lola   Ervaring van Inge met helderziende Lola   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, tijd gaat zo snel grrr.
Dankje je wel weer voor je tijd en steun.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Al jaren heb ik het geluk deze topmadam te kennen. Elke keer opnieuw heeft ze het bij het rechte eind. Met veel liefde (en soms veel geduld) staat ze voor me klaar. No nonsense, niet nodeloos tijd rekken, to the point en (het belangrijkste) wat ze zegt komt ALTIJD uit xxx.




Ervaring van Em met helderziende Anouk   Ervaring van Em met helderziende Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Dankjewel voor een interessant gesprek.
Ik ga zeker aan de slag met mijn gaven.
Ik weet dat ze er zijn en dat het kan.
Go with the flow
Liefssss.




Ervaring van Christa met helderziende May Kensley   Ervaring van Christa met helderziende May Kensley   Ervaring van Christa geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blessed
  Ervaring met helderziende Blessed
  Over deze lieve vrouw schrijf ik direct een getuigenis.
Niet alleen ontzettend lief en zeer toegankelijk, maar ook super duidelijk.
Door haar heb ik nu echt vertrouwen dat het goedkomt.

Ik ben haar zeer dankbaar.

Veel liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Blessed   Ervaring van Karin met helderziende Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, tijdje geleden heb ik jou echt vaak moeten bellen vanwege de ruzie tussen mij en S. Maar jij bleef erin geloven dat hij terugkomt. Ik heb heel veel geduld moeten hebben. En de laatste keer zag je dat hij terugkomt begin van herfst periode, je had iets met de herfst. En jaaaahoor juist op de eerste dag van de herfst is hij teruggekomen.
Jou voorspelling en tijdsaanduiding is precies uitgekomen zoals jij het zei. je bent ook super lief en geduldig.
Dankjewel lieve Lola veel liefs K.




Ervaring van K met helderziende Lola   Ervaring van K met helderziende Lola   Ervaring van K geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Woow Donna, uw voorspelling is uitgekomen. Vanavond komt hij langs ik wil het vervolg horen Donna. Hij heeft haar verlaten en voor mij gekozen zei hij gisteren. Bedankt Donna.




Ervaring van Lina met helderziende Donna   Ervaring van Lina met helderziende Donna   Ervaring van Lina geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Desteny. Ze is erg lief en wist me precies te zeggen hoe degene in elkaar zit waar ik over belde. Alles klopte, Ik hou contact erg bedankt voor alles.veel liefs, Akoes.




Ervaring van Akoes met helderziende Desteny   Ervaring van Akoes met helderziende Desteny   Ervaring van Akoes geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha, een paar maanden geleden heb ik je gecontacteerd en had een vraag over een foto. Ik vroeg je bevindingen en u zei me dat ik met een andere man in het leven zou verder gaan. Ik schrok enorm want ik had nooit gedacht dat dit me ooit nog zou overkomen. En toch is het jouwe uitgekomen tegen al mijn verwachtingen in. Op ons laatste consult was je weer gedurfd ..ik houd het weer niet voor mogelijk maar dit keer spreek ik je niet meer tegen en volg jou raad zorgvuldig op ook al loopt het niet van een leien dakje. Nogmaals duizend maal dank om me te hebben geholpen met de juiste keuzes te maken.




Ervaring van AS met helderziende Isha   Ervaring van AS met helderziende Isha   Ervaring van AS geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Catharina
  Ervaring met helderziende Catharina
  De muziek sloeg over hoor tijdens het eerste nummer en ik moest keihard lachen. Iedereen verbaast achterom kijken. Kon ik ze het pas bij het laatste nummer tijdens mijn speech vertellen.




Ervaring van G met helderziende Catharina   Ervaring van G met helderziende Catharina   Ervaring van G geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Wat een aangename vrouw ga je zeker nog bellen bedankt van de info heeft me veel verteld. Kijk al uit naar de toekomst dankjewel.




Ervaring van Vlinder met helderziende Sabina   Ervaring van Vlinder met helderziende Sabina   Ervaring van Vlinder geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Lieve Chantal
Wat ben ik blij jou te kennen en ik heb hoop bij jou ook heb ik angst maar jij bent er steeds voor me. Het is je niet te veel dat ik je bel. Veel respect heb ik voor je. Ik wacht nu zes maanden hoop dat het nu vlug gebeurt. Dag Lieve Chantal.




Ervaring van Maggy met helderziende Chantal   Ervaring van Maggy met helderziende Chantal   Ervaring van Maggy geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden